One-stop-shop

Na in 1944 de eerste (illegale) schreden op het zeefdrukpad gezet te hebben begon Drukkerij Vegron direct na het einde van de 2e WO commercieel te werken. In eerste instantie op zolderkamers en niet in gebruik zijnde klaslokalen maar al snel begon de productie een te grote omvang te krijgen en werd een bedrijfspand betrokken. In de zomer van 1947 werd Drukkerij Vegron ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het Koninklijk Verbond voor Grafische Ondernemingen (KVGO). Hiermee zijn wij de oudste zeefdrukkerij van Nederland.

In die ruim 70 jaar historie is er uiteraard veel veranderd; het ouderwetse handwerk komt nog wel eens voor, maar overwegend wordt er op volautomatische persen gedrukt. In de voorbereiding zijn de tekentafels vervangen door Apple werkstations, de donkere kamer bestaat al lang niet meer en de drukpersen hebben gezelschap gekregen van diverse groot en klein formaat digitale printers. Door de combinatie van zeefdruk en digitale druktechnieken kunnen wij u een zeer breed pakket van drukwerk aanbieden; in kleine en grote formaten en in lage en hoge oplages.

Wij drukken hoge kwaliteit POS, campagne en communicatie materiaal voor de retail, collega-drukkers, marketing- & reclamebureaus en andere ondernemers in de Benelux en Duitsland. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk met binnen- en buitenlandse collega-drukkers (zowel offset als rotatie) en zodoende verzorgen wij ook veel drukwerk voor onze klanten, die graag aan one-stop shopping doen.