Veelgestelde vragen

Staat uw vraag niet tussen onze Veelgestelde Vragen?
Aarzel niet en neem contact op via 070 364 5850 of info@vegron.nl.

Dit kan zowel door het offerteformulier in te vullen of een email te sturen aan verkoop@vegron.nl. Belangrijk om bij de aanvraag zoveel mogelijk gegevens door te geven zoals:

  • soort drukwerk
  • oplage
  • formaat/dikte
  • gewenste moment van levering

Wij nemen vervolgens contact op en kunnen dan ook direct een passende offerte sturen.

Wij geven gehoor aan uw wensen. Wij kunnen leveren aan distributiecentra maar ook op filiaalniveau. Al onze leveringen vinden plaats via DHL en met track en trace.

Alle producten die wij leveren worden op uw verzoek geproduceerd. Levertijden zijn afhankelijk van het type product en uw wensen. Bij het bestellen van uw drukwerk kunt u direct de gewenste levertijd opgeven. Deze levertijden variëren van levering op de volgende dag tot 9 werkdagen, afhankelijk van het door u gekozen product. Klik hier voor onze betalings- en leveringsvoorwaarden.

Vegron is geen online drukker, omdat de ervaring heeft geleerd dat het persoonlijke contact nodig is om de juiste kwaliteit te leveren en pro-actief mee te kunnen denken met onze klanten.

Jazeker kan dit, Vegron beschikt over een uitgebreid netwerk met binnen- en buitenlandse collega-drukkers (zowel offset als rotatie), daar wij veel voor collega’s drukken. Zodoende verzorgen wij ook veel scherp geprijst drukwerk voor onze klanten, die graag aan one-stop shopping doen.

Wij drukken voornamelijk voor zakelijke klanten, maar uiteraard helpen wij particulieren ook graag aan mooi drukwerk tegen een goede prijs.