Levertijden

Alle producten die wij leveren worden op uw verzoek geproduceerd. Levertijden zijn afhankelijk van het type product en uw wensen. Bij het bestellen van uw drukwerk kunt u direct de gewenste levertijd opgeven. Deze levertijden variëren van levering op de volgende dag tot 9 werkdagen, afhankelijk van het door u gekozen product.

Onder levertijd verstaan wij het totaal aan dagen dat nodig is om uw drukwerk te produceren. Uw drukwerk wordt in deze dagen geproduceerd en verzendklaar gemaakt.

De eerste productiedag gaat in op de dag van uw bestelling, mits u het bestand voor 9.30 uur hebt aangeleverd volgens de aanleverspecificaties. Indien u bestanden aangeleverd heeft na 9.30 uur wordt uw eerste productiedag de dag na bestelling. Uw drukwerk wordt geleverd op de dag na de laatste productiedag.

Voorbeeld
Maandagmorgen om 8.00 uur bestelt u het benodigde drukwerk, bijvoorbeeld posters. U betaalt direct vooruit via IDeal of op rekening. Dezelfde dag wordt uw bestelling in productie genomen. De levertijd van uw poster telt drie productiedagen. Maandag wordt gezien als eerste productiedag, woensdag als derde productiedag. Donderdag worden uw posters geleverd.

Het kan ook zijn dat u de bestelling later dan 9.30 uur plaatst. Bijvoorbeeld op maandag om 11.00 uur. De levertijd van uw poster telt drie productiedagen waardoor dinsdag als eerste productiedag telt en donderdag als derde productiedag. Uw posters worden nu vrijdag geleverd.

Spoed, spoed, spoed…
Vaak komt het voor dat er met spoed drukwerk geleverd moet worden. U heeft een beurs, pakt mis in uw voorraad of wil gewoon een snelle reclame campagne. Ook wanneer de gewenste levertijd volgens ons systeem niet haalbaar is, informeer dan bij onze klantenservice of wij u mogelijk toch een passende oplossing kunnen bieden. Als u twijfelt over de haalbaarheid van uw order, neem dan vooraf contact met ons op.

Team Vegron.nl doet er alles aan om uw order zo snel mogelijk te kunnen leveren. Helaas kan het voorkomen dat levertijden zoals omschreven niet gehaald worden door onvoorziene omstandigheden die tijdens het proces kunnen optreden..

De door ons opgegeven levertijden zullen nimmer zijn te beschouwen als fatale termijn. Ze zijn niet bindend en derhalve kunnen wij juridisch niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet halen van een bepaalde levertermijn, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen in een schriftelijke overeenkomst.

Levering op de waddeneilanden
Indien u woonachtig bent op een van de waddeneilanden dan moet u rekening houden met minstens 1 extra dag levertijd.